Eskişehir Elektrikçiler Odası'nın İftarı Yoğun İlgi Gördü

Eskişehir Elektrikçiler Odası'nın İftarı Yoğun İlgi Gördü
Eskişehir Elektrikçiler Odası'nın İftarı Yoğun İlgi Gördü | Eselo

Eskişehir Elektrikçiler Odası'nın İftarı Yoğun İlgi Gördü

Eskişehir Elekektrikçiler Odası tarafından Anemon Otel'de verilen iftar yemeği yüksek katılımla gerçekleşti.


Eskişehir Elektrikçiler Odasının, Chint Türkiye ve 4M Altın Elektrik sponsorluğunda Anemon Otel'de verdiği geleneksel iftar yemeğine yüzlerce oda üyesi ve elektrikçi esnafı katıldı.


İftar programı hakkında kısa bir konuşma yapan Eskişehir Elektrikçiler Odası Başkanı Ahmet Namık Akdoğan "İlk iftar yemeğini 2022 yılında yine 4M Altın Elektrik sponsorluğunda vermiştik. Bir sonraki iftarımız geçen yıldı ve yaşanan deprem nedeniyle biz deprem bölgesinde, Antakya-Belen'de 1000 kişilik bir iftar vermiştik. Bu yıl Chint Türkiye'nin de sponsor ortaklığı ile üçüncü iftarımızı da vermiş olduk. Ben burada, sizlerin huzurlarında sponsorlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.


Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen yaptığı konuşmada esnafın birlik ve beraberliği için bu tür organizasyonların devam etmesi gerektiğini söyledi.


Chint Türkiye Satış Direktörü Sinan Demirkoca ise Eskişehir'de olmaktan mutlu olduklarını, sektörel bazda meslektaşlarına her türlü desteğin sağlanacağını kaydetti.


4M Altın Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın da Bursa ile Eskişehir'in kardeş kent olduğunu, meslektaşlarıyla hem Bursa'da hem Eskişehir'de beraber olmaktan mutlu olduklarını, bu birlikteliğin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini ifade etti.

İLGİLİ HABERLER

Oedaş Tesisat Muayene/Yapı Bağlantı Kontrol Formu Yapı Denetime Tabi Tesisler | Eselo
Oedaş Tesisat Muayene/Yapı Bağlantı Kontrol Formu Yapı Denetime Tabi Tesisler

Detaylar
Bağlantı Hattı Bedeli 01.01.2022 Tarihi İtibari İle | Eselo
Bağlantı Hattı Bedeli 01.01.2022 Tarihi İtibari İle

Detaylar